Filters
Предпочитания
Търси
RSS

Новини

Уважаеми Клиенти, изключително сме развълнувани да обявим, че поради нашия забележителен растеж през последните две години 2022-2023 компания ТМТ Елком е на трета позиция по успех и развитие в България. Благодарим Ви за оказаното доверие!
Уважаеми Клиенти, Поради Национален празник “Ден на Освобождението на България” всички магазини на ТМТ няма да бъдат с отворено работно време през целият ден на 04 Март 2024. Ще възобновим обичайно работно време във Вторник на 05 Март 2024.
Празнично работно време -22 декември 2023 г.
Уважаеми Клиенти, Всички магазини на ТМТ няма да бъдат с отворено работно време през периода на 23 Декември 2023 до 27 Декември 2023. Ще възобновим обичайно работно време в Четвъртък на 28 Декември и Петък 29 Декември 2023. Отново ще отворим за Вас врати на 2 Януари 2024. Благодарим и желаем Светли Празници с пожелание за благоденствие и сбъднати мечти! С уважение, Екипа на ТМТ Елком
Уважаеми Клиенти, Поради годишна инвентаризация на стока, всички магазини на ТМТ няма да бъдат с отворено работно време през целият ден на 9-ти Декември 2023 и 16-ти Декември 2023.
"ТМТ ЕЛКОМ ООД има следното инвестиционно намерение:
Със съдействието на онлайн списание "The Building" Ви представяме проекта, в който ТМТ Елком участва: БЛАГОУСТРОЯВАНЕ НА УЛ. „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ”, ГР. БУРГАС
Представяме Ви интервю на Ивайло Ангелов, управител на търговските обекти на ТМТ в София, за списание "СТРОИТЕЛИ".
Thalassa PLM - табла от стъклонапълнен полиестер За монтаж на открито и в сурови условия
Табла от стъклонапълнен полиестер
Schneider Electric представя серия Easy. Основни продукти за управление и автоматизация. Каталог Easy Harmony XA2.