Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  Информация за доставка и плащане

  УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
  Доставката на поръчаните стоки е за сметка на Потребителя. Заявените от Вас продукти ще бъдат доставени с куриерска фирма Еконт с наложен платеж.
  Услугата наложен платеж и застраховка на стоката са включени в цената за доставка.
  Доставката се извършва в рамките на 2 /два/ работни дни. При поръчка на стоки, които изискват производствено време, срокът за доставка се уточнява допълнително.
  ТМТ Елком ООД се ангажира да уведoми Потребителя, ако се появат внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
  Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за достaвка. ТМТ Елком ООД не носи отговорност за закъснение, в случай че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

  Поръчки направени след 13:00 часа се обработват на следващия ден.
  Поръчки направени в събота се обработват в понеделник.


  ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
  Всички цени обявени в сайта са в български лева или евро с включен ДДС.
  Цените, посочени на сайта не включват доставката. Цената на доставката можете да проверите на https://www.econt.com/services/shipment-price
  Всички цени обявени на tmt-elkom.com са валидни единствено и само към момента на публикуването им, ТМТ Елком си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоките са крайни и включват всички такси и данъци.
  Плащането се извършва при доставката, чрез услугата наложен платеж на куриерската фирма.