Filters
Предпочитания
Търси

За нас

Нашата история (Кои сме ние):

Създадена през 1991 година, ТМТ започва като компания, специализирана в проектиране и изпълнение на електрически инсталации и подово отопление. Благодарение на успешните контакти и доверието на клиентите, фирмата бързо се утвърждава на пазара и през следващата година допълнително разширява дейността си като включва доставка на електроматериали от водещи български и световни производители. Търговията с електроматериали става приоритет във фирмената политика на ТМТ поради бързия темп на развитие и нуждите на българския пазар. ТМТ ЕЛКОМ ООД бързо се превръща в лидер в търговията с електроматериали в България и впоследстие започва да предлага инженеринг-изпълнение на електрически табла за строителството и промишлеността. Днес ТМТ ЕЛКОМ ООД разполага с множество обекти в цялата страна, специализирани в търговия на едро и дребно на електроматериали, кабели, осветителни тела, ниско-волтажна и високо-волтажна апаратура и всичко необходимо за електрообзавеждането на всяка сграда.


Защо да изберете нас:

Ние сме един от водещите доставчици на електроматериали в България, съчетаващи високо качество на продуктите с конкурентни цени и отлично обслужване. За удобство на нашите клиенти разполагаме с множество обекти в цялата страна, където предлагаме на едро и дребно: електроматериали, кабели, осветителни тела и всичко необходимо за електрообзавеждането на всяка сграда. Готови сме да посрещнем всяко ново предизвикателство и да се приспособим към бързо променящата се обстановка на пазара както и да задоволим очакванията на нашите клиенти за всеки индивидуален проект. Стремим се към изграждането на дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни, като им предлагаме винаги точни и подходящи решения за техните нужди. Разчитайки на нашите многогодишни партньорски отношения, ние можем да гарантираме качество и стабилност на предлаганите от нас продукти и услуги.


Какво предлагаме:

Разполагаме с много обекти в цялата страна, където може да закупите богато разнообразие от електроматериали на едро и дребно, кабели, осветителни тела, ниско-волтажна и високо-волтажна апаратура и всичко необходимо за електрообзавеждането на вашият обект. Ние сме готови да отговорим на всяко едно Ваше запитване, да предложим компетентно решение и да доставим качествени продукти в най-кратки срокове. Освен търговска дейност, предлагаме също и инженеринг-изпълнение на електротабла за строителството и промишлеността. Всяка една наша услуга е насочена към удовлетворяване на нуждите и очакванията на нашите клиенти. Ние предлагаме ефективни, но икономични решения, които да Ви помогнат да постигнете целите си. Специалистите от инженерните ни звена са готови да Ви консултират и да Ви предложат най-доброто решение за Вас, имайки предвид спецификата на Вашата сграда, индустриален обект или друго място, което е необходимо да бъде изградена електроинсталация.


Пътят напред:

Планираме да продължим да разширяваме своята продуктова гама и да инвестираме в нови технологии и иновации, за да предложим още по-добри решения на своите клиенти в сътрудничество с водещи български и световни производители на електроматериали и оборудване. Ще се фокусираме върху качеството на нашите продукти и услуги, както и на лоялността и удовлетвореността на клиентите ни. Вярваме, че успешната комбинация от високо качество на продуктите, конкурентни цени и персонализирано обслужване е ключът към бъдещия успех на компанията. Ангажираме се да продължим да създаваме взаимно изгодни отношения с клиентите си и да им предоставяме всички необходими ресурси, за да постигнат своите цели в областта на електрообзавеждането и енергийната ефективност. Нашата мисия е да предоставяме на клиентите си висококачествени услуги и продукти на конкурентни цени.

Благодарим Ви, че избирате нас като своя доставчик на електроматериали!

ТМТ ЕЛКОМ - Пловдив централа офис магазин ТМТ ЕЛКОМ - Пловдив Логистика ТМТ ЕЛКОМ - София офис склад магазин ТМТ ЕЛКОМ - София Младост ТМТ ЕЛКОМ - Пловдив централа офис магазин ТМТ ЕЛКОМ - Пловдив централа офис магазин ТМТ ЕЛКОМ - Пловдив централа офис магазин